Nové recepty
2012-04-13 08:59:29
Chlebík sme si piekli iba na slávnostné príl [...]
2012-04-02 15:00:31
Morčacie stehno na čiernom pive - Jednoduchá, [...]
2012-03-20 08:58:16
Ako som si kúpila rímsky hrniec, tak manželov [...]
[ Zobraziť všetky... ]

Najpredávanejšie

Recepty z mäsa

Posted On: 2012-04-02 15:00:31 ; Read: 4132 time(s)
Morčacie stehno na čiernom pive - Jednoduchá, chutná a šťavnatá úprava morky v rímskom hrnci. [...]
Posted On: 2012-03-13 09:16:32 ; Read: 2368 time(s)
Kura á la Provence so šošovicou, tiež nazývané voňavé kuracie kúsky, odporúčam vyskúšať všetkým gurmánom!!! Prílohu si zvoľte podľa vlastného výberu odporúčame podávať s dusenou ryžou, alebo pečenými zemiakmi. [...]
Posted On: 2012-03-06 10:55:54 ; Read: 10045 time(s)
Dobrý večer! Do súťaže by som sa chcela zapojiť jednoduchým, ale veľmi chutným receptom. Sú to pečené kačacie stehná. Príprava je nenáročná, ale výsledok je zaručený úspech. Mäso je šťavnaté a mäkké, s dusenou červenou kapustou a s knedľou si každý na nich pochutná . Pripravujem ich aj na slávnostnejšie príležitosti, ale občas aj cez víkend. [...]
Posted On: 2012-02-28 13:06:45 ; Read: 4460 time(s)
Chcela by som sa zapojiť do súťaže s receptom, s ktorým som vždy zožala úspech. Príprava kolena síce trvá trochu dlhšie, ale „ varí sa a pečie sa to samo“. Ja ho pripravujem na „veršíky“, čiže na dvakrát, je to pohodlnejšie. Na druhý deň len všetko vložím do rímskej misky a pripravím len šalát. Samozrejme, dá sa všetko zvládnuť aj na jeden šup. [...]
Posted On: 2012-02-15 09:17:15 ; Read: 2357 time(s)
Plnená kapusta v rímskom hrnci. Rímsky hrniec som objavila už pred rokmi, teraz mám už tri. S potešením som zistila, že aj na tejto stránke sú zverejnené zaujímavé recepty. Moravský vrabec vyzerá veľmi dobre a určite si ho vyskúšam. Rada by som pridala aj jeden z mojich obľúbených – plnenú kapustu. Nie je to síce najdiétnejšie jedlo, ale chutí výborne. V tomto prípade „zhrešiť“ sa oplatí! [...]
Posted On: 2012-02-01 10:58:51 ; Read: 6176 time(s)
Oceňujem možnosť pridávania receptov na stránku a hneď by som sa rada podelila o jeden zo svojich z najobľúbenejších receptov "Moravský vrabec" , ktorý odteraz pripravujem už len v rímskom hrnci. Je to v ňom oveľa jednoduchšie ( zvládne dokonca aj úplný začiatočník) a mäso chutí minimálne tak dobre ako v klasickom pekáči! [...]
Posted On: 2012-02-02 14:00:39 ; Read: 3777 time(s)
Z kuracích stehien odstránime kožu a tuk, umyjeme ich a poutierame. Cesnak očistíme a pretlačíme, zmiešame koreniny, papriku, soľ, korenie, olivový olej a citrónovú štavu. Touto marinádou natrieme mäso a necháme 1 hodinu odstáť [...]
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.Pricemania.ske-Shop, Online obchod
Designed & Developed by Acco-webdev